en

Group Info

Romania Landslagsdrakt

Olympique Lyonnais Draktsett, Kjøp Romania Landslagsdrakt 2-3 minutter

Billige Fotballdrakter

rykke opp til fjerde plass


Scott Hogan og Jeremie Bela hjalp Birmingham City med

hogan tok sin tredje for fotballdrakter til barn etter en rask kontring

Mål fra Scott Hogan og Jeremie Bela hjalp Birmingham City med å slå Derby County og rykke opp til fjerde plass i Championship.

Hogan tok sin tredje for sesongen fra kloss hold i første omgang før Bela sikret seieren sent.

Olympique Lyonnais Draktsett Derby hadde mer ballbesittelse, men bortsett fra en Tom Lawrence-innsats i andre omgang, slet de med å skape sjanser og havne på 16. plass.

All oppmerksomhet før kampen var på Deeney, som hadde sluttet seg til klubben han støttet som gutt, rett før slutten av sommerens overgangsvindu for å avslutte sitt 11 år lange samarbeid med Watford.

Men han var bare en ubåt da manager Lee Bowyer valgte å fortsette med Lukas Jutkiewicz og Hogan foran, og det var den tidligere Brentford- og Aston Villa-mannen som satte sin side foran.

Kjøp Romania Landslagsdrakt Det kom imidlertid fra en dårlig backpass av Rams venstreback Lee Buchanan, som satte Jutkiewicz inn på mål. Han ble først nektet av keeper Kelle Roos, men ballen ble jobbet over til Hogan, som ikke gjorde noen feil fra kloss hold.

Det spilte i hendene på Bowyers lag og et andre mål på en kontring fra Bela avsluttet saken. På den andre enden var det en fjerde clean sheet på seks kamper, og ingen lag har sluppet inn færre i Championship enn deres tre mål.

Men det fremhevet også Derbys problemer i angrepet, til tross for at han hadde 67 % ballbesittelse. Lawrence var nærmest da han tvang en redning i andre omgang ut av Matija Sarkic i Blues-målet, men bare Sheffield United har scoret færre enn Wayne Rooneys lag , som har klart kun fire på sine seks kamper.

Mål! Birmingham City 2, Derby County 0. Jérémie Bela skudd med venstrebenet fra venstre side av sekstenmeteren nederst i venstre hjørne etter en rask kontring.

maglie napoli 2021/22

nyeste Portugal landsholdstrøje

  • Created: Jan 12 '2022, 7:42 AM
  • Admin: sin bin

Users

sin bin VIP
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo